21/07/2017

Jurat

Manel Cervera

Manel Cervera
Manel Cervera Martí, neix a Amposta (Tarragona). Llicenciat en Psicologia, va estudiar a la, aleshores, delegació de Tarragona de la Universitat Central de Barcelona, actualment Universitat Rovira i Virgili. Actualment és el secretari de la Delegació de Tarragona del Col.legi Oficial de Psicologia de Catalunya. Treballa a Repsol des de 1989 en l’area de Recursos Humans, actualment és Gestor de Persones i Organització a la Refinería de Repsol a Tarragona. Fa uns 5 anys Repsol va posar en marxa un seguit de proyectes de voluntariat social a través de la seva Fundació i en fa mes o menys tres va nombrar Referents de Voluntariat a cada una de les seves seus, en Manel és aquest referent a Tarragona. També és voluntari actiu de l’AFANOC, Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològic de Catalunya des de fa cinc anys. También es voluntario activo de la AFANOC, Asociación de Familiares y Amigos de Niños Oncológico de Cataluña desde hace cinco años.

Jesús Monllaó

Jesús Monllaó
Director del llargmetratge de ficció FILL DE CAÍN, participada per TV3 i TVE. Estrenada a tot l’estat espanyol el 31 de maig de 2013. 10 setmanes en cartellera. Pel·lícula catalana més vista del 2013 i novena pel·lícula espanyola més vista de l’any a l’estat espanyol.
Ha escrit, produit i dirigit tres curtmetratges.
La Mirada Obliqua, curtmetratge de ficció. amb 150 seleccions a festivals a Espanya, França, Itàlia, Anglaterra i Argentina. 20 premis nacionals i internacionals. Nominat als Goya 2002 al millor curtmetratge de ficción.
Glòria, curtmetratge de ficció. amb 60 seleccions a festivals. Catorze premis en festivals nacionals i internacionals, incloent el de Millor pel·lícula al Lucania Film Festival (Itàlia).
El Legado, curtmetratge de ficció. amb 50 seleccions a festivals.

Toni Pérez-Portabella

perez-portabella
Toni Pérez-Portabella és professor de Comunicació Audiovisual especialitzat en producció audiovisual i multimèdia. El seu camp d’investigació principal es centra en el disseny de la informació i l’ús de la imatge sintètica. Ha col·laborat professionalment amb diverses empreses de ràdio, televisió i multimèdia i ha estat coordinador de diversos tallers de creació audiovisual, seminaris professionals i projectes d’innovació en la docència. Entre els premis rebuts més destacats ha estat guanyador del Premi a la Qualitat Docent de la URV l’any 2012 a la modalitat individual i del Premi Comunicació de Tarragona 2004 en la categoria d’Internet.

Nacho Solana

Dossier Nacho Solana 140617
Nacho Solana és un jove càntabre, director de publicitat i curtmetratges. Graduat en Ingenieria de Camins per la Universitat de Cantabria, decideix formar-se en el que sempre l’ha atret: el cinema.
Màster en Historia i Estètica de la cinematografia per la Universitat de Valladolid. Realitza estudis de Direcció de Cinema a l’Escola de Cinematografia y Audiovisual de Madrid (ECAM). Especialitzat en Direcció d’Actors.
Imparteix Direcció de Cinema a la Universitat Europea de l’Atlàntic i dirigeix l’escola de cinema “El cine en tus manos” a Santander que va crear el 2013.
Nacho Solana és coordinador de la Mostra de Cinema i Creativitat de la Fundació Botín.
Ha dirigit sis curtmetratges “La Jaula” (2016), “Namnala” (2014), “Aptitudes” (2014), “Intercambios” (2012), “On my Mind” (2011) i #7 (2008). Entre ells sumen més de 400 seleccions i 20 premis en festivals de tot el món.

Josefi Pons

imagen_miembro_29.1486645813
Membre de la Junta de la Delegació a Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.
Psicòloga forense al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.
Membre del Grup de Treball Actualitzacions en Psicologia Forense del COPC.
Llicenciada en psicologia per la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació de Tarragona, per la Universitat de Barcelona 1987. Post grau Intervenció i gestió educativa en inadaptació social en l’àmbit d’infància i joventut URV 1996.
Premi de treballs de recerca de l’Associació Catalana de Pèrits Judicials i Forenses 2013, pel treball ”Guia d’Avaluació del testimoni en Violència de Gènere GAT-VIC-R”

Pedro Solís

Pedro Solís
Amb 30 anys va decidir abandonar l’estabilitat d’un lloc fixe i es va llençar al sector del videojoc. En aquesta etapa va conèixer als seus ara companys de feina i amics. Dins del món del videojoc ha desenvolupat diferents tasques, ha sigut des de artista 3D a co-productor en nombrosos títols per PC i consoles.
El seu començament en el món del cinema va ser de la mà dels curtmetrartges d’animació “Tadeo Jones” i “Tadeo Jones y el sótano maldito”. El pas als llargmetratges el va fer com a director de produció en les pel·lícules de la factoria Lightbox “Las aventuras de Tadeo Jones” (2012), i l’aventura espacial “Atrapa la bandera” (2015). Recentement ha treballat como a Director de Producció a Tadeo Jones 2, distribuida internacionalment per Paramount Pictures.
Amb “La Bruxa”, el seu primer curtmetratge com a director i guionista, fou galardonat amb el Premi Goya 2011 al Millor Curtmetratge d’Animació, i alguns altres premis importants. Amb “Cuerdas”, el seu segon curtmetratge com a guionista i director, aconsegueix el seu segon Goya el 2014 i una llarga llista de premis amb els que aconsegueix entrar en el llibre Récord Guinness com el Curtmetratge d’Animació més premiat de la Historia.

Margarita Torrente

IMG_0217
Membre de la Junta de la Delegació a Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.
Dra. en Psicología. Professora Titular de Universidad en Psicobiología. Membre del grup d’investigació de Toxicologia i Salut Mediambiental de la Universitat Rovira i Virgili
Col·labora activament amb l’Associació d’Alzheimer.
Col·abora com a Neuropsicóloga en el Centre MQ Reus des de 2015.